torstai 25. heinäkuuta 2013

24.7.2013 0 viikkoa ja 5 päivää 0 weeks and 5 days

Pentulaatikossa edelleen syödään ja nukutaan. Pentujen liikkuminen on jo hyvinkin vauhdikasta ja päämäärätietoista tarvittaessa, kuten esimerkiksi ruuan (=Nessan) tulossa tuoksuetäisyydelle. Päät pysyvät jo lyhyitä aikoja ilmassa, jaloilleen yritetään kovasti. Välillä heitetään täysi pyörähdys itsensä ympäri tasapainon pettäessä. Ruumiinrakenteeltaan pennut näyttävät tällä hetkellä hyvinsyöneiltä marsuilta <3 ja kuono on kuin manaateilla <3. Söpöläiset!

Nessa viihtyy koko ajan enemmän pentulaatikon ulkopuolella, mutta hoitaa pentuja erinomaisesti. Ruoka maistuu, masu on pysynyt kunnossa ja lenkkeilläkin Nessa voisi mielestään vähän enemmänkin.

Päivän Bio Sensor sessio pentu pennulta.
Ilo: rimpuilua alusta loppuun käsittelyn ajan. Rauhoittui kyllä käsittelyn jälkeen syliini pusuteltavaksi.
Ilta: otin Iltan käsiitelyyn nukkumasta. Ilta oli muuten hyvin rauhassa, mutta selätys aiheutti kiemurtelua ja kylmältä se tahtoi pois.
Ihku: oli muuten hyvin rauhassa, mutta selätys aiheutti rimpuilua ja kylmä pois pyrkimistä.
Into: otin käsittelyyn unesta. Otti kiken kovin rauhallisesti. Mamman poju <3
Ihme: pyrki pois puntarilta, rauhoittui käsittelyyn, mutta rimpuili selällään ja tahtoi pois kymältä.
Iisi: otin käsittelyyn kesken ruokailun. Iisi suhtautuu edelleen käsittelyyn hyvin iisisti. Vain selelleen kääntäminen, tassujen kutittelu ja kylmä saavat aikaan pientä reaktiota.

Päivän uusi asia pentusille oli visiitti olohuoneen matolla. Nostin pennut porukalla suuressa muovisoikossa piipahtamaan olohuoneen matolla. Muovisoikon liikkuessa pennut vinkuivat vähän ja ihmettelivät mitä tämä tällainen on. Lattialle nostettua pennut kasautuivat yhteen pinoon hetkeksi ja sen jälkeen olikin ruuan vuoro. Nessa asettautui pentujen lähelle ja pennuille tuli kiire syömään. Ruokailun jälkeen pennut olivat aivat lötköinä kun tein pienen käsittelytuokion ja ne pääsivät muovisoikolla takaisin omaan pentulaatikkoonsa unia jatkamaan. Hyvin rennosti pienet ottivat siis tämänkin maailman mullistuksen.

Iltapäivän punnitukset:
Ilo 647g
Ilta 551g
Ihku 592g
Into 545g
Ihme 643g
Iisi 600g

********

Everything is good with puppies and the mother still. The puppies are eating and sleeping and growing. They are starting to move more and have started training walking.

Weighing in the afternoon:
Ilo 647g
Ilta 551g
Ihku 592g
Into 545g
Ihme 643g
Iisi 600g

Ilo

Iisi

Ilo

Ihme

Ihku


Ilo

Into

Ilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti