perjantai 5. heinäkuuta 2013

Lähes 7 viikkoa takana Pregnant for almost 7 weeks

Maha kasvaa ja Nessa on kovin ahne. Ilmeisesti ruokamäärä ei ole Nepen mielestä noussut riittävää tahtia :-). Juoksentelu lenkillä on koko ajan maltillisempaa, mutta uiskentelu ja pieni treenailu maistuu.

Kuten jo aikaisemmin puhuin, odottaminen ei kuulu vahvuuksiini. Senpä takia nappasin tänään röntgenkuvan Nessan vauvamasusta. No, maltoin kuitenkin odottaa päivään 47, vaikka ekan kerran pentujen pitäisi näkyä röntgenissä päivänä 45. Mutta niihin pentuihin: viisi varmaa ja kaksi todennäköistä. Kuvaan maanantaina vielä kerran, jotta luustot kalkkeutuvat paremmin ja saan tarkemman arvion pupsien lukumäärästä. Silloin masukuvia ilmestyy myös tänne :-).

*****

Nessa is growing and is very greedy. She obviosly thinks that she is not getting enough food ;-). Nessa isn't running around on our walks, but likes to swim and to some training.

I took x-ray of Nessa's baby tummy today. At least five puppies, but probably two more. I will give the puppies three days more to develop and then I will do the final counting.

3 kommenttia:

  1. Kyllä ihan ymmärrettävää, ettei näin ihanilla lämpöisillä ilmoilla kasvaneen masun kanssa ole kiva juoksennella :) Syötän täältä käsin Nessalle salaa pari namia ja jään innolla odottelemaan uusia kuvia pikkusista!

    VastaaPoista
  2. Monta pentua tulossa, ei ihme jos pitää jo ottaa rauhallisemmin :-)

    VastaaPoista
  3. Voihan vauvat. <3 Rapsutuksia äitikoiralle ja Hopsalle kanssa!

    VastaaPoista