tiistai 10. syyskuuta 2013

10.9.2013 7 viikkoa ja 4 päivää

Suomen matkailu jatkui tänään. Tänään oli vuorossa Gatsbyn (Into) tuleva koti Hollolassa.

Aamupäivällä pennut saivat taas pihailla ja jäivät muutamaksi tunniksi yksin kotiin. Yksinolon jälkeen lisää pihailua ennen reissuun lähtöä.

Olen kahtena päivänä hakenut Saran suoraan koulusta. eilen koulun viereen lapsia ihmettelemään pääsi hihnassa Ihme, tänään oli Ilon vuoro. Molemmat ovat suhtautuneet  koulun pihan vilinään ja ääniin ihanan reippaasti ja uteliaasti, kaikkien syliin olisi pitänyt päästä kiipeilemään!

Hollalassa pennut pääsivät ensimmäisenä Katariinan lähimetsään Eddieen ja Feroon tutustumaan ja vilistelemään riehuenergiaa pois. Feron haukahtelu yhdistettynä uusiin koiriin jännitti pentuja aluksi, mutta kun Feron haukahtelu jäi pois, lähestyivät ne Katariinan vanhempia koiria kohteliaan kiinnostuneina. Metsälenkki sujui oikein kivasti aikkien osalta. Eddie ja Fero vähän ihmettelivät, mutta olivat oikein rentoja. Pennut olivat myös oikein reippaita ja uteliaita metsälenkkeilijöitä.

Katariinan kotona pennut lähtivät tutkimaan heti innoissaan. Eddien hepulit vetivät vähän vakavaksi, mutta muuten penskoilla oli ouikein hauskaa! Gatsby ja Fero lähes leikkivätkin jo, lupaavaa ;). Kiitos Katariina kun saimme tulla käymään! Katariinan tarinaa vierailusta tuolla.

Huomenna oli tarkoitus mennä koko päiväksi tutustumaan Helsinki cityyn. Saatetaan piipahtaa, mutta otetaan kyllä rennosti kotonakin. Tää loma on nimittäin todella vaatinut kasvattajalta veronsa. Huh.

Gatsby Katariinan pihalla kuin kotonaan

Kivaa oli muillakin

Välillä piti vähän huilia

Oho, kukas tuolta tulee?

Aika iso...

Mutta pitääpä tutustua lähemmin...

Minne me oltiinkaan menossa?

3 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun kävitte! Nyt on helppo hakea poikaa viikonlopuksi, kun tämäkin vierailu meni näin hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja omat kuvani Gatsbystä ja isommista pojista olivat aika epämäräisiä. Joten jos satuit saamaan mitenkään kelvollisia kuvia, niin niitä otetaan mielellään vastaan! Esim jos latailet niitä pentukuva kansioon?

   Poista
  2. Kiitos mahti kuvista ja hauskoista kuvateksteistä! :D

   Poista