perjantai 6. syyskuuta 2013

6.9.2013 7 viikkoa!

Kääk! Penskat ovat jo 7 viikon ikäisiä! Ja ne on oikeasti aika hirviöitä. Ihania hirviöitä. Ymmärrän pentue pentueelta paremmin, miksi useat pennut lentävät pentulaatikosta jo 7 viikon iässä...

Päivän mittaan pennut ovat ehtineet riekkua pihalla, sisällä ja metsässä. Töissä pennut olivat taas mukana, perinteiseen tyyliin. Tämä olikin pentujen vika työpäivä. Ensi viikolla olen nimittäin LOMALLA! Tulee tarpeeseen ;).

Huomenna pakkaamme auton ja suuntaamme kohti Tamperetta. Pennut pääsevät viikonlopun aikana aksatreeneihin, työkaverini Elisan luo mikropossuja ja lampaita ihailemaan, ystäväni Helenan ja perheen luo saareen sekä tutustumaan Ilon ja Iltan tuleviin koteihin. Blogipäivityksiä ei siis ole tiedossa pariin päivään.

7 vko kuvia ei ikävä kyllä ehditty ottaa, hovikuvaaja Make on sen verran kiireinen. Tässä pari räpsyä tuskan helpottamiseksi:
1 kommentti:

  1. Jaksamista sinne! :D Ei enää kauaa! Viikonloppu kuulostaa taas loistavalta kokemukselta pentusille, joten kestän vanhojen kuvien voimalla parin päivän tauon päivityksissä :) Täällä odotetaan suht kärsivällisesti raporttia viikonlopusta! :D

    VastaaPoista