lauantai 14. syyskuuta 2013

13.9.2013 8 viikkoa!

Pennut 8 viikkoa! Niin se on taas pikaisesti hurahtanut aika kasvattitädin huomassa ;). Reippaita ja ihania pupseja ovat kaikki, valmiina maailmalle.

8 viikon kunniaksi kävin tänään töissä rokottelemassa pennut. Kaikki ottivat piikin niskaan oikein rennost, nameja syöden. Tuskin huomasivat, itä niskassa hääräsin.

Kotimatkalla kävimme pentujen kanssa terrorisoimassa Hyvinkään Mustissa ja Mirrissä. Oin pennut hihnassa käymään liikkeessä, kolme kerrallaa. Kaikki porhalsivat kaupassa innoissaan ja kiipesivät pariin syliinkin. Edellä mainittujen lisäksi oli kiva tehdä kiva hihnasolmu sisarusten kanssa, purra hihnoja ja telmiä minkä ehtii. Hyvin onnistunut reissu siis!

Seuraava ja viimeinen etappi kotimatkalla oli metsä. Metsässä lenkkeilimme pentujen ja aikuisten kanssa vajaan tunnin verran, piipahdimme jopa järven rannassa. Pennut juoksentelivat näppärästi risujen, kantojen ja varpujen seassa toistensa kansa painien. Kaikki kävivät järvessä tassunsa kastelemassa, mutta kukaan ei tainnut tällä kertaa uida. Hienosti pupsit jaksoivat taapertaa vielä autollekin saakka. Luksuslenkki!

Ilo ja Gastby (Into) suuntasivat tänään uusiin koteihinsa. Ilo muutti Jennyn, Jonnen ja Janessan luokse, Tampereelle. Gastby muutti Hollolaan Katarinan, hoffi-Feron ja tolleri-Eddien seuraksi. Mahtavat kodit molemat saivat, kiitos!

Hyvää jatkoa ja nauttikaa pennuistanne!Illalla meillä oli yllättävän rauhallista, vain neljä pentua vilisteli pitkin poikin. Ja nekin nejä nukkuivat paljon puuhapäivän jälkeen. Huomenna sitten lähtevät Tintti (Ihku) ja Priya (Ilta) uusiin koteihinsa. Ihme ja Iisi jäävät vielä viikoksi luopumisen tuskaa helpottamaan.

2 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi mahtavasta pennusta! Yritän olla luottamuksen arvoinen :) Meillä on ihanasti Gatsbyn kanssa vähän sama ilme tossa kuvassa ja ollaan melkein yhtä valkosiakin! :D

    VastaaPoista
  2. Nautitaan, totisesti. <3 Mainio penska ja kiitos vain itsellesi!

    VastaaPoista