sunnuntai 1. syyskuuta 2013

31.8.2013 6 viikkoa ja 1 päivä

Pennut saivat tänään kunnianarvoisen vieraan Ruotsista saakka, Nessan kasvattajan Lenan. Lena on mahdollistanut koko pentueen olemassaolon, Benin siemen oli hänen omistuksessaan ja hän luovutti sen juuri Nessan pentuetta varten. Suurkiitos kuuluu Lenalle!

Aamulla pakkasin pennut ja lapset autoon ja suuntasin kohti lentokenttää hakemaan Lenaa. Pennut pääsivät kävelemään porukalla parkkihallissa ja parkkihallin ulkopuolella sekä rattaissa matkustamaan pitkin lentokentän käytäviä. Ilo ja Ihku pääsivät hihnassa tallustelemaan pitkin lentokentän käytäviä. Pennut liikkuivat koko ajan reippaasti ja aktiivisesti, hännät töttöröllä. Ilo ei hätkähtänyt vieressä rullaavista matkalaukkukärryistä ja Ihku oli kampata yhden ihmisen, kun se veti hihnassa ihmisiä päin. Hihna oli myös penskoille ihan uusi tuttavuus, mutta eipä tuo paljon tahtia haitannut. Ilo ja Ihku molemmat pitivät sitä hauskana leikkikaluna.

Loppupäivän vietimme kotona, pihalla ja sisällä. Sari kävi kylässä pentuja ihailemassa ja Bonniekin pääsi moikkaamaan pentuja. Bonnie haukkui jonkin verran, joka epäilytti pentusia. Nopeasti ne kuitenkin palautuivat haukahteluista.

Lena kommentoi, että kaikki olivat kovin reippaita ja mukavia aussien alkuja. Mahtavaa!

******

Puppies had an important visitor today: Lena from Sweden. Lena has made this litter posible in many ways. She is breeder of Nessa and Ben´s semen was brought to Sweden by her. So, without Lena these puppies wuld never have been born. Thank you Lena for this amazing litter!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti