tiistai 10. syyskuuta 2013

9.9.2013 7 viikkoa ja 3 päivää

Reissailu jatkuu. Tänään pennut kävivät Helsingissä Pasilassa, äitini työpaikalla konttorimeninkiin tutustumassa sekä Turussa Tintin (Ihku) tulevassa kotipaikassa. Illalla pennut saivat tutustua myös uuteen koiruuteen, sijoituskoiraani Nauruun.

Aamupäivä kului omassa pihassa ja sisällä puuhaillen. Pennut juoksevat, purevat, kantavat tavaroita ja leikkivät keskenään rajustikin. Pihalla niiden vauhti on välillä aivan uskomatonta!

Päivällä suuntasimme Pasilaan äitini työpaikkaan. Pasilassa pennut kävelivät hihnassa parkkihallista käytävien kautta hissiin. Hissi vähän jännitti alkuun. Kun pennut pääsivät konttoriin vapaana, ne lähtivät juoksentelemaan pitkin poikin leikkien ja ihmisiä tervetien. Eivtpä aihettaneet ihmetystä ihmismassat, usi paikka tai liukkaat lattiat. Reippaudet!

Konttorikeikan jälkeen suuntasimme kohti Turkua Sarin ja Bonnien luokse vierailemaan. Kaikki pennut uhtatuivat oikein hyvin taas uuteen paikkaan, sekä sisällä että ulkona. Kiitos Sari kun saimme tulla kylään!

Päivään mahtui vielä yksi yllättävä käänne: Nauru oli alkanut yhtäkkisesti kipuilla suutaan. Ajoimme poppoon kanssa katsomaan, mikä suuta vaivasi. Asia jäi mysteeriksi, joten Nauru tuli mukaani lisätutkimuksia varten. Illalla meillä oli siis kahdeksan koiran sijasta yhdeksän koiraa. Naurun mielestä pennut olivat aluksi epäilyttäviä ja vähän jännittäviä, mutta ensi-ihmettelyn jälkeen Nauru totesi pennut hauskoiksi leikkikavereiksi. Junnujen puuhailua oli kyllä kovin hauska seurailla.

Huomenna jatketaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti