lauantai 21. syyskuuta 2013

19.9.2013 8 viikkoa ja 6 päivää

Tänään oli viikon eka iltavuoro, joka merkitsi koirille mukavaa puuhailua aamutuimaan. Ensin lähdin juoksuttamaan koiruudet päiväkodin läheselle pellolle. Pennut juoksentelivat omia polkujan, Hoppu ja Nessa pitkin peltoa pallon perässä. Pellon takana olevalla hiekkakuopalla juoksutin Nessaa ja Hoppua pari kertaa hiekkakuoppaa ylös pallon perässä. Pennutkin kiipeilivät omaan tahtiinsa hiekkakuopan reunaa ylös. Ja kun hiekka vyöryi tassujen alta alaspäin, oli sen perään mukava tehdä hienoja saalispomppuja. Söpikset!

Aamun lenkki vei pennuista puhdin pois, joten ne nukkuivat kotona tovin. Sen jälkeen penskat ulkoilivat kotipihalla Hopun ja Nessan kanssa kun vähän siivoilin sisällä. Ennen töitä ehdimme käymään vielä pienellä metsälenkillä ja piipahtamaan rannassa. Pennut juoksentelivat metsässä tyytyväisinä pitkin varvikkoja ja sammalia, pureskellen keppejä ja telmien keskenään. Kaikki uskaltautuivat kastelemaan tassunsakin järven rannassa.

Työpäivä sujui pennuilta oikein rauhallisesti. Gatsby nukkui tyytyväisesti omassa yksiössään ja tytöt Hopun kanssa. Ehdin käyttää pennut ulkona vasta työpäivän lopuksi. Sen jälkeen piti vähän piippailla, kun ei vielä päästykään kotiin. Ihan ymmärrettävää, kotiin olisin minäkin halunnut lähteä ;).

Kotona pentuihin iskikin melkoinen iltavilli: kolme pientä penskaa juoksi ympäri alakertaa ja paini äristen keskenään. Huh tuota vauhtia!

Uusiin koteihinsa jo muuttaneille pennuille kuuluu kaikkea hyvää. Priya oli päässyt keskiviikkona junamatkailemaan Jyväskylään "veljiään" tapaamaan. Junamatka ja veljiin tutustuminen olivat sujuneet mukavasti. Ilo on päässyt tapaamaan paljon koira- ja ihmiskavereita ja suhtautunut uusiin juttuihin oikein reippaasti. Tintti pääsi tänään käymään Sarin töissä, pelastuskoiratreenailemaan ensimmäistä kertaa ja uuttaa aussiekaveria tapailemaan. Ihanan aktiiviselta kuulostaa kaikkien pentujen arki! Upeat kodit ovat kaikki saaneet, kasvattajatäti on hyvin iloinen!

Ilo ja Priya Jennyn kuvaamana:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti