maanantai 16. syyskuuta 2013

15.9.2013 8 viikkoa ja 2 päivää

Aamu alkoi hyvinkin normaalista poikkeavalla aktiviteetilla: suuntasin koko koirapoppoon kanssa näyttelyyn. Siis näyttelyyn. Juu. Tarkoituksemme oli lähteä Wirneen H-jengin kanssa niitä pakollisia H-tuloksia näyttelystä kahmimaan. Toisin kävi ;). Tuomari muuttui ja tulostaso jäi laihaksi. Ihme ja Iisi pääsivät hengailemaan nätelmien parkkiksella, kuuntelemaan haukahtelua, ohittelemaan koiria ja kiipeilemään ihanien ihmisten syleihin. Pennut pääsivät myös näyttelyn jälkeen juoksentelemaan pellolla isompien Wirnistelijöiden kanssa.

Iisi, Ihme, Nessa-äiskä, Simba (H-pentusten täti) ja Wirneen H-penskoja

Ihme, Simba ja Nova

Loppupäivä kului pentusten osalta kotosalla. Ne jäivät yksin kotiin pentuaitaukseen, kun kävimme isoäitini synttäreitä juhlimassa. Illalla penskat pääsivät tuhlaamaan varastoitua energiaansa pihala riehuen. Juuri kun tytöt olivat valmiita nukkumaan, saapui Gatsby-herra täynnä energiaa tyttöjä riehuttamaan. Ja kun tytöt eivät enää jaksaneet, jatkoi Gatsby irtaimiston kanssa telmimistä. Ikiliikkuja, niinpä ;). Yöllä minulla tuhisi pentuaitauksessa kolme kovin väsynyttä pentua.

1 kommentti:

  1. Voi pientä touhotinta! Tarttee yrittää saada papat innostumaan pennun leikityksestä vähintään sillon, kun se on tulossa teille hoitoon! :D

    VastaaPoista