maanantai 16. syyskuuta 2013

16.9.2013 8 viikkoa ja 3 päivää

Tänään oli aika palata arkeen ja töihin. Aamulla suuntasin töihin Hopun, Gatsbyn, Ihmeen ja Iisin kanssa. Gatsby pääsi omaan yksiöönsä, Ihme ja Iisi Hopun mökkiin. Ensimmäiset kaksi tuntia Gatsby ilahdutti meitä lähes tauottomalla huutokonsertilla. Kun lopulta oli hetki hiljaista, Anu käytti miekosen ulkona tarpeillaan. Hätähän Gatsbyllä oli. Lyhyen ulkoilun jälkeen Gatsy nukahtikin tyytyväisenä mökkiinsä. Ruokatauollani käytin pennut uudestaan ulkosalla riehumassa. Ja loppupäivä sujui auniisti ja hiljaisesti. Hyvä aloitus!

Töiden jälkeen oli Hopun tokotreenien vuoro. Pennut kävivät aikuisten kanssa minilenkillä ennen treenejä ja olivat treenien ajan hallissa pentuaitauksessa. Hienosti rauhoittuivat pentuaitaukseen kaikki kolme. Kaikki pääsivät vuorollaan tekemään kaukokäskyjen asennonvaihdoksia, luoksetulon loppuasentoa ja seuraamisen alkeita lihapullien avulla. Pätevästi tekivät kaikki hommia!

Kotona oli taas vuorossa leikkimistä, riehumista ja pimeäulkoilua. Ja nyt lopulta on vuorossa nukkuminen ;). Nyt seuraan pentujen esimerkkiä ja lähden itsekin nukkumaan.

Uusiin kotiin muuttaneiltakin on tänään kuulunut uutisia: Ilo ja Priya ovat päässeet leikkimään tänään Ilon kotiulmilla ja Tintti on päässyt tutustumaan muun muassa rauniorataan. Kiva kuulla!

Priya ja Ilo

1 kommentti:

  1. KIva kuulla, että jätkä jaksaa sitkesäti toteuttaa itseään... Tai että se on jo super sisäsiisti ja sillä oli hätä koko huudon ajan! Kiitos, että jaksatte sitä :) Extra rapsuja multa! <3

    VastaaPoista