maanantai 2. syyskuuta 2013

2.9.2013 6 viikkoa ja 3 päivää 6 weeks and 3 days

Ensin se päivän suurin ja tärkein: kaikki saivat silmäpeilauksessa puhtaat paperit! Aivan mahtavaa!

Pennut viettivät tänään eläinlääkäriasemalla lähes 9 tuntia, ensin töissä ja illalla Animagi-Apexissa silmätarkissa. Pennut suhtautuivat illan reissuun odotetun reippaasti. Odotustilassa ensin kiljuttiin ja myöhemmin nukuttiin bokseissa, pöydällä tutkimuksen aikana vähän rimpuiltiin ja tutkimusten jälkeen toimenpidehuoneessa olikin mukavaa leikkiä. Mahtipentusia! Ilta ja Ilo pääsivät tallustelemaan ja treenaamaan namin kanssa lyhyesti odotustilassa. Molemmat tallustelivat odotustilassa tyytyväisinä ympäriinsä remmiään suussa kantaen. Molemmat jaksoivat tehdä pieniä temppuja namin perässä, muun muassa kaukokäskyjen asennonvaihdoksia. Ilo olisi halunnut tutustua odotustilassa näkemäänsä mustaan villakoiraan, mutta en viitsinyt päästää ihan viereen. Ei hassumpaa, vai mitä Jenny?

Eläinlääkäriasemien lisäksi ehdimme käydä vanhempieni pihalla ja pennut pääsivät laikkimään pitkin kotipihaa. Päivällä seurasimme keittiön ikkunasta kun Hoppu ja pennut leikkivät yhdessä etupihan rinteessä. Yritimme saada siitä videomateriaalia, mutta Hoppu lopetti kun huomasi meidän tarkkailevan.  Ihanasti isommat ja pienemmät penskat painoivat keskenään menemään.

Kuvia minulla ei ole tältäkään päivältä, mutta pari videota iltariehuista sain otettua. TÄSSÄ porukka painii Nessan petillä ja TÄÄLLÄ Ihku jäi itsekseen sisustamaan petiä uuteen uskoon. Söpöläisiä ovat!

**********

The most important news fot today: all puppies have healthy eyes!

Videos of puppies playing HERE and HERE.

1 kommentti: