sunnuntai 1. syyskuuta 2013

1.9.2013 6 viikkoa ja 2 päivää

Aamulla poistuin hyvin varhain viemään lenaa lentokentälle ja tokoilemaan Hopun kanssa. Pennut jäivät siskoni Riikan huomaan. Mukavasti oli päivä sujunut vähän ulkoillen ja paljon sisällä viihtyen.

Kun pääsin kotiin, oli aika alkaa siivoamaan lattioita. Pennut ovat kuulleet imuroinnin ääniä muutaman kerran ja ihmetyttivät minua hyvin rennolla asennoitumisellaan. Pentuja sai melkein työnnellä imurilla pois tieltä. Ja moppi oli mitä mahtavin leikkikalu ;).

Iltapäivällä vietimme Eetun synttäreitä ja pennut pääsivät hurmaamaan kasoittain ihmisiä. Olin valtavan tyytyväinen pentujen fiksuun käytökseen: ne puuhailivat kauniisti pentuaitauksessa protestoimatta lainkaan rajoitettua vapauttaan. Parhauspenskat! Pari kertaa pentuset pääsivät ulkoilemaan ja lähihurmaamaan vieraita. Vieraiden syliin oli hauska kjiivetä ja housujen lahkeissa ylihauska roikkua. Reippaat pienet!

Illalla pennut olivatkin täynnä energiaa. Seinät tuntuivat kaatuvan iltariehuissa päälle ja irtaimisto ottavan turhan suurta osumaa, joten siirryin pihalle tietokoneen ja lauman kanssa. Vietimme iltaa takapihalla hämärtyvässä illassa. Vauhtia piisasi melkoisesti!

Huomenna töitä ja silmätarkkia, tiistaina töitä ja pentutestiä. Jännää!

2 kommenttia:

  1. Täällä jänskätään myös ja pidetään peukkuja toivoen kaikille pentusille hyviä tuloksia molemmista!

    VastaaPoista
  2. Täälläkin jännätään. Tuloksia odotellessa! Rapsutuksia parhaille pienille.

    VastaaPoista