sunnuntai 11. elokuuta 2013

11.8.2013 3 viikkoa ja 2 päivää

Pentusten päivä on kulunut ulkoillessa, ulkoillessa, ulkoillessa ja vieraita viihdyttäen.

Ilma oli tänään mitä mahtavin, joten olemme viettneet ulkosalla lähes koko päivän. Pihalle lähdettiin ysin pintaan, yhden maissa sisään nukkumaan ja neljän maissa taas pihalle. Pihalla pennut ovat puuhailleet keskenään, tutkineet lähiympäristöä ja nukkuneet. Ilmeisesti eilinen oli penskoillekin rankka päivä, kun tänään on pääasiassa vedelty hirsiä.

Aamupäivällä meillä kävi äitini ja iskäni pentuja ihailemassa. Päivällä meillä piipahti Jenna, joka harkitsee Wirnisteleväistä aussiekaveria sitten tulevaisuudessa.

Pentujen hampaat lisääntyvät. Kulmahampaat ja kaikki etuhampaat ovat jo puhjenneet eikä poskihampaidekaan puhkeamiseen mene enää kauaa. Pikku-piraijat ;). Onneksi puruvoima on vielä maltillinen.

Lähes kaikki pennut juoksentelevat jo. Juoksemisessa tosin jaat tuppaavat menemään hauskasti ristiin ja välillä mieli menee selvästi jalkoja nopeammin. Hännät ovat myös alkaneet heilua leikin ja mielistelyn yhteydessä. Leikki saa koko ajan uusia kuvioita tassunheilutuksineen ja leikkihyökkäyksineen. Kaikkea ja kaikkia purraan, tai ainakin yritetään purra. Ensimmäiset askeleet kohti pallohulluuttakin on jo otettu: pennut kiinnostuvat liikkuvasta pallosta ja yrittävät ottaa palloa suuhun huonolla menestyksellä.

Päivän video iltariehuista TÄÄLLÄ.

Iisi, Ilo ja Into

Ilo Nessan kimpussa

Ihme yrittää herättää tylsää broidia eikkimään

Iisi

Ilo esittelee hienoja hampaitaan

Ilta

Ihku


Into ja Hoppu

Into

2 kommenttia:

  1. Oo, tyypeistä tulee päivä päivältä ihanampia <3

    VastaaPoista
  2. Kauhiat hampaat! Ja kauhia määrä aina vaan lisääntyvää söpöyttä! Mä en kestä!

    Aion kiduttaa itteeni lisää menemällä ihasteleen niitä 70+ uutta kuvaa jokka kansioon on ilmestyny :D

    VastaaPoista