tiistai 13. elokuuta 2013

3.8.2013 3 viikkoa ja 4 päivää

Tänään pentusilla oli taas vaihteeksi vähän puuhakkaampi päivä. Pennut olivat mukanani töissä, pääsivät Saran kaverin Pinjan pihaan ja pääsivät pitämään pantoja kaulassaan ekaa kertaa.

Päiväressu tihin sujui peskoilta jo totuttuun malliin: nukkuen autossa, uuhaten, syöden ja nukkuen pentuaitauksessa. Sen verran oli kiire kotiin, ettemme ehtineet jäädä Tervakosken ulkoilmaa haistelemaan.

Pinjan pihassa pennut pääsivät tutkailemaan nurmikkopihaa ja haistelemaan kissan tuoksuja. Kissa viisaana eläimenä päätti hipyä turvalisen matkan päähän. Pennut lähtivät melkolailla samantien hajaantumaan ja tutkimaan pihaa, kukin omaan suuntaansa. Ei noiden perässä vielä tarvitse juosta ja aina osa pysyttelee ihmisten luona, mutta kovin reippaita tutkimusmatkailijoita penskoista on kehittymässä. Pinja sai paljon huomiota osakseen, kun pennut kiipeilivät sylissä, roikkuivat paidassa ja purivat sormia.

Pannat pentuset saivat päähänsä, kun ne olivat kaikki nukkumassa kotiinpääsyriehun jäljiltä. Sain pannat sujautettua kaulaan ilman sen suurepia ihmetyksiä, mutta kun pennut heräsivät, pannat häiritsivät kovasti. Voi sitä ihmetystä ja kutinaa, mitä pieni panta voi saada aikaan. Onneksi ihmetys ja kummastus menivät pikaisesti ohi ja pennut alkoivat syömään ja puuhailemaan tavalliseen tahtiin. Pantoja on tarkoitus pitää totuttelumielessä kun ne ovat valvovan silmän alla.

Iltapuuhia videomuodossa löytyy TÄÄLTÄ.

Ihme raapii pantaa pois

Into

Iisi

Normiaamu meilläpäin ;)

Hoppu ja Ihku

Ilta

Ilo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti