tiistai 20. elokuuta 2013

20.8.2013 4 viikkoa ja 4 päivää 4 weeks and 4 days

Aamupäivä vietettiin tänään kotoillen, niin sisällä kuin ulkona. Aamulla alakerrassa oli aikamoinen meininki kun kuusi minikoiraa juoksenteli innoissaan ympäriinsä. Pennut jäivät kotiin nukkumaan myrskyääniä kuunnellen, kun käytin Hopun ja Nessan pellolla juoksentelemassa.

Työmatkalla teimme pysähdyksen Kiljavan metsikköön, jossa pennut viihdyttivät itseään varpuja pureskellen ja sammalikossa juoksennellen.

Pennut saivat tänään matkustaa autossa ekaa kertaa ilman äiskää. Tai matkustihan Nessa viereisessä häkissä. Mutta pupsit olivat siis keskenään omassa häkissään. Upeasti matkustivan pennut myös ilman mamskua.

Pennut pääsivät taas mukaani töihin. Loppupäivästä (kun olin ylitöissä) pentuset saivat tutustua klinikkaan rajoitetulla alueella. Reippaasti pentuset puuhalivat ja juoksentelivat ympäriinsä. Vessapaperipussit saivat kyytiä ja omia leluja leviteltiin pitkin poikin. Parasta on huomata, miten kaikki porhaltavat ympäriinsä hännät töttörössä ja asenne kohdillaan.

Töistä lähtiessämme ulkoilimme vielä hetken klinikan ulkopuolella. Voi sitä juoksentelun määrää! Pennut innostuivat rallittamaan pienellä nurtsialueella ihan huolella. Pienivlikohtaus tapatui, kun viereisellä kävelytiellä käveli kolmen koiran lauma ja Nessa haukahti niille pari kertaa. Pennut reagoivat Nessan haukahdukseen kerääntymällä ryhmäksi. Heti kun tilanne oli ohi, pennut jatkoivat rallittamista entiseen tahtiin.

Maken tekemä ihana video parin päivän takaa TÄÄLLÄ.

*********

Cute video from last weekend made by Make HERE.

Ihku ja Nessa

Ihku

Ihme

Ilo

Iisi

Ihme, Ilo, Into ja Iisi

Iisi

Nessa, Ilta, Ihku ja Ilo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti