keskiviikko 14. elokuuta 2013

14.8.2013 3 viikkoa ja 5 päivää

Pentujen vauhti ja hampaat kasvavat = pikkusöpöläisistä kuoriutuu kova vauhtia pieniä riiviöitä.

Penskat pääsivät taas tänään mukaani töihin. Suurin osa päivästä kului pentuaitauksessa puuhaillen ja nukkuen, mutta päivällä pupsilaiset pääsivät tallustelemaan myös aitauksen ulkopuolelle. Koko työpaikan tytöt kerääntyivät ihailemaan ja rapsuttelemaan. Pennut tepastelivat reippaasti tutkien ympäriinsä, söpöilijät!

Työpäivän jälkeen nostin pentuset ulkoilemaan klinikan ulkopuolelle hetkeksi. Jäimme katokseen, sillä ulkosalla satoi. Pennut ehtivät leikkiä ja puuhastella hetken ennen kuin nälkä yllätti. Ruokailun jälkeen olikin aika autoilla kotiin.

Kotona pennut pääsivät jatkamaan ulkoiluaan etupihan katoksessa. Voi vauhtia! Kaikki juoksentelivat aivan innoissaan pitkin kuistia, kiipeilivät esteiden yli ja purivat kaikkea mitä näkivät. Penut akavat juosta koko ajan enemän ja kiipeäcvät ketterästi kuitin matalat askelmatkin.

Sisällä olikin aika syödä iltaruoka. Noilla pennuilla on kyllä uskomaton ruokahalu! Turvotettu nappulakasa häviää hetkessä. Pennut reagoivat vahvasti pentupentupentu -kutsuun, jota olen käyttänyt aina ruokinnan yhteydessä. Pennut juoksevat luokseni ja vinkuvat voimakkaasti, jos lautanen saaminen kestää heidän mielestään liikaa ;). Ahneita pieniä.

Ruokailu oli rankkaa kuten yleensä. Ruan jälkeen pupsit nukahtelivat yksi kerrallaa. Öitä!

Ilo

Iisi ja Int

Ilta

Ihku

Hoppu ja pennut

Ilta ja hme

2 kommenttia:

  1. Onpa söpöjä assistentteja! Onko pentuja vielä vapaana vai onko kaikilla jo kodit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kaikilla on ollut koti tiedossa jo syntymästä lähtien :-). Se, kuka minnekin muuttaa, päätetään sitten myöhemmin.

      Poista