perjantai 23. elokuuta 2013

23.8.2013 5 viikkoa!

Aloitan toteamuksella: blogin kirjoittaminen on hiukan hankalaa lattiatasossa, sillä pennuilla on oma näkemyksensä siitä, mitä näppiksen nappuloita pitikään painaa ;). Into tuossa avasi äskettäin sivun, jossa oli auki laskin, jonkin lainen aikaikkuna ja joku ruutu, joka näytti valuuttalaskimelta. Kai se sitten tiesi minua paremmin, mitä olin tekemässä.

Sitten itse asiaan. Pentujen maailmaan ei ole mahtunut mitään erityisen mullistavaa. Aamupäivä vietettiin sisällä ja pihalla riekkuen. Pennut pääsivät taas yläkerran studioon 5 viikon ikänsä kunniaksi, niitä saatte ihailtavaksi myöhemmin, kun ehdin. Pentujen riehuvuuskestävyys on noussut eksponentiaalisesti, samoin puruvoima ja vauhti. Ne ovat oikeasti jo aikamoisia riiviöitä. Ja vielä kolme viikkoa meillä...apua!

Päivän ja illan pennut viettivät taas mukanani töissä. Töiden jälkeen pupsit pääsvät taas klinikkaa valloittamaan. Ne ovat kyllä reippaita menijöitä! Ja kovasti ihmisten perään <3. Kun Eve yritti päästä kisalaa imuroimaan, pennut yrittivät änkeä väkisin mukaan. Ja voin kertoa, että ovista on vaikea päästä yksin kulkemaan kun on kuusi innokasta seuraajaa.

Illalla pnnut pääsivät jatkamaan riehumista pihallamme ja pääsivät vielä pienelle kärryajelullekin.

Olen kiinnittänyt huomiota pentueiden erlaisuuteen autokäytöksessä. Siinä missä hoot kiljuivat lähes kaikki automatkat, iit ovat ihan hipihiljaa. Kovin mukavaa ;). Autoilu on melko paljon rentouttavampaa ilman säestystä.

Into

Ihku

Ilo

Ilta

Iisi

Ihme

Into

Into

Ilo

Ihme

Ihku

Into, Ihme ja Ihku

3 kommenttia:

 1. En voi lakata ihailemasta. Kauniita nuorukaisia, rupeavat jo näyttämään oikeilta koirilta :-)

  VastaaPoista
 2. On se hyvä, että joku meillä osaa sitten käyttää tietokoneita pienestä pitäen! :D Jos kone jumittaa, niin nostan vaan pentusen pöydälle ja onkelmat on ratkastu parin karvasen tassun painalluksen jälkeen!

  Oikein mielellään otetaan tähän perheeseen hyvin autossa käyttäytyvä pentunen! Niitä ei niin hyviä kokemuksia kun löytyy myös! On meinaan aika hankala keskittyä liikenteeseen, kun joku vinkuu ahdistuneena koko matkan!

  Plus aivan liian söpöjä ovat!!! Ei meinaa pieni ihminen moista kestää :D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania, ei oo totta. En kestä.

  VastaaPoista