maanantai 19. elokuuta 2013

19.8.2013 4 viikkoa ja 3 päivää

Pennuilla oli tänään oikea reissupäivä: aamusta töihin, pikavisiitti Saran iltapäivähoitajan Helenan pihassa, omassa pihassa hetki ja treeneihin. Kotona olimme vasta vähän enen ysiä illalla.

Työpäivä sujui pennuilta tavalliseen tapaan, pentuaitauksessa Nessan kanssa nukkuen, syöden ja leikkien.

Saran hoitajan Helenan pihaan nostin pennut kaksi kerrallaan. Vaikka piha oli aivan uusi, pennut lähtivät heti taapertamaan iloisesti ympäriinsä. Reippaat pienet!

Pennut pääsivät ensimmäistä kertaa mukaan treenihallille, kun Hopulla oli junnuryhmän treenit Agitokolassa. Pennut saivat juoksennella hallissa vapaana, kun keräsimme agiesteet edestä pois. Vähän pennuista huomasi uuden paikan jännityksen, pysyttelivät enemmän toistensa lähellä kuin yleensä. Hallia lähdettiin kuitenkin hännät tötterössä tutkimaan pienen alkumietiskelyn jälkeen. Treenien ajan pennut olivat hallin päädyssä pentuaitauksessa haistelemassa tokomeininkejä. Treenin aikana penskat näkivät aitauksen läpi uuden aussietuttavuuden Pyynön, kävivät useassa sylissä ja näkivät ekaa kertaa elämässään myös kikkarakoiran, lagotto romagnolo Ainun. Treenien aikana ne saivat totutella äänimaailmaan haukuista ihovingaduksiin. Ainakin Ilta, Into ja Ihku pääsivät taas tekemään lähempää tuttavuutta puolisiskoonsa Pihkaan. Voi mien Pihka oli taas nätisti pentujen kanssa!

Kun lähdimme hallilta ajamaan kotiin päin, Ilo pisti hirmuisen metakan pystyyn autohäkissä. Ihmettelin vähän, miksi ihmeessä, mutta jatkoin ajamista. Pysähdyin kuitenkin parkkiksen reunaan, kun mietin että pennuilla voi olla hätä. Ja niin Ilolla olikin, valtava kakkahätä. Eli äläkkä johtui siitä, ettei neiti tahtonut kakkia autohäkkiin. Älykkö <3!

Kotona pennut riehantuivat aivan täysin, ne juoksivat ympäri alakertaa, leikkivät leluillaan ja keskenään ja kanniskelivat tavaroita ympäriinsä. Pentusia on niin mahtava katsella kun ne juoksentelevat ympärinsä, ne kun ovat niin söpöläisiä ;). Päivän piristysruiske!

Kuvia eiliseltä blogia kaunistamaan:

Into

Ihme

Iisi

Ihku

Ilta

2 kommenttia:

  1. Ilo <3 Superrr reippaat pienet. Mahtavuutta! Rapsutuksia söpöliineille. Pian nähdään. ^^ Voi onnea!

    VastaaPoista
  2. Loistavalla alulla siellä nähtävästi sisäsiisteyskoulutus! :D

    Ja taas saivan mielettömän söpöjä kuvia, varsinkin Pikku Herrasta! Taitaa silläkin silmät alkaa osittain tummumaan. Taitaa tulla pilkulliset simmut mun pienelle pilkku koiralle :)

    VastaaPoista