lauantai 3. elokuuta 2013

3.8.2013 2 viikkoa ja 1 päivä 2 weeks and 1 day

Tänään pentuja kävi moikkaamassa sijoitusnarttuni Naurun omistaja Maija sekä tulevan sijoituskoirani omistaja Jenny. Vieraiden mielestä pennut olivat kovin pieniä, kummallista. Omissa silmissä kun nuo muistuttavat jo melkoisia mörssäreitä. Ovathan ne kasvaneet syntymästään lähtien jo valtavasti. Jennyn mukaan penut ovat vielä suloisempia livenä kuin kuvissa, uskokaa tai älkä <3. Mahtavahan pentusten lisääntyvä puuhailua on seurata. Liikkuminen on ripeämpää ja leikkieleitä havaittavissa koko ajan enemmän.

Pentuset saivat tänään toisen matolääkesatsinsa. Hyvin uposi uutamin kuonon nyrpistyksin. Maisteltiipa tänään ekaa kertaa kunnon ruokaakin, Royal caninin pentumoussea. Aluksi pennut kyllä haistoivat ruuan ja kiinnostuivat, mutta kiinnostuksen kohdistaminen oli vaikeampaa. Lähinnä ymärsivät syödä, kun törmäsivät ruokaan lautasela vahingossa. Lopputulos oli kuusi ytä päältä petumoussella kuorrutettua pentua. Etenkin Into kunnostautui, poju suorastaan ui ruokalautasella. Ahne on kaveri, juu.

Pennut ovat tänään päässeet ulkoilemaan pariin otteeseen sivupihallemme. Pihalla pupsit puuhailivat tovin, söivät ja kävivät nukkumaan.

Jennyn tarinaa tästä päivästä löytyy Jennyn omasta pentublogista.

Ilo

Ilta

Ihku

Into

Ihme

Iisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti