perjantai 30. elokuuta 2013

30.8.2013 6 viikkoa!

Minne tämä aika on hujahtanut, penskat jo 6 viikkoa! Maailman suloisimpia pieniä riiviöitä ;).

Aamupäivä kului pentusilta pihalla porhaltaen ja Maken hermoja kiristellen. Jouduin käymään Eetun synttäreitä varten kaupassa aamupäivällä, jonka aikana pennut oli teljetty pentuaitaukseen. Ja sekös aiheutti sen hirmuista protestointia. Make soitti minulle kauppaan ja kertoili, ettei kotona pentuaitauksessa kiljuvat pennut ja kotitoimisto yläkerrassa oikein sovi yhteen. Ylläri.

Työpäivän lopulla kävin pentusten kanssa ulkoilemassa, ne pääsivät juoksentelemaan pitkin lähinurmikkoa. Iisi sai minut kovin iloiseksi haukahtamalla Windedos ilohaukun ilmoille. Ilta wirnisteee ja Iisi haukkuu, Nessan perimä on nyt taattu jo toisessa pentueessaan peräjälkeen. Mahtavaa!

Päivän ruokailut on tehty vaihtelevasti: broilerin siivet pentuaitauksessa järsien, turvotettua nappulaa kupista pihalla, töissä kuivanappulaa lattialta etsien ja iltapala taas kupista. Katsotaan ehdinkö joku kerta testailemaan vielä pennuilla ruokintaa aktivointileluista tai kongeista, suunnitelmissa olisi ainakin.

Aamulla saimme pikaisesti otettua 6 viikkoskuvat, yritän saada ne näkyviin vielä tänään illalla. Pennuilla oli tänään vauhti päällä ja kuvaajalla (kuten myös avustajalla) kiire, mutta aika kivoja kuvia Make sai silti ikuistettua ;).

Ihme

Iisi

Ilta

Ihku

Ilo

Into

1 kommentti:

  1. Voi miten isoilta pentuset näyttää! Ja aivan ylisöpöiltä! Kiitokseni taitavalle kuvaustiimille! :)

    VastaaPoista