torstai 1. elokuuta 2013

1.8.2013 1 viikko ja 6 päivää 1 week and 6 days


Tänään aamupäivästä alkoi totuttelu ääniin Hui kauhistus! -levyn siivittelemänä. Kuulevatko pennut jo? En ole varma, seviä merkkejä ei ole vielä näkyvissä. Mutta ainakaan kukaan ei pääse sanomaan, että olen liian myöhässä ;). Aamulla tutustuttiin taas olohuoneen mattoon matolla syöden ja nukkuen. Jalat kantavat pienillä päivä päivältä paremmin.

Illalla Hui kauhistus! levyä jatkettiin, pupsit Bio sensoroitiin, käsiteltiin läpikotaisin ja kynnetkin leikattiin. Into ja Ilo pistivät kunnon matsin käyntiin kynsien leikkauksen aikana, kun ei huvita olla paikallaan niin ei huvita! Huomenna tuleekin täyteen 2 viikkoa ja aloitellaan matolääkkeen maistelu.

Silmät ovat jo kokonaan auki Ilolla ja Iisillä, Ihmeellä ja Ihkulla puolillaan, Intolla ja Iltalla vasen auki ja oikea puolillaan. Sulosilmät <3.

Iltapunnitus:
Ilo 1091g
Ilta 870g
Ihku 975g
Into 945g
Ihme 1015g
Iisi 1057g

Puolet penskoista jo yli kilon. Melkoisia mörssäreitä ;).

********

Today in the morning I started sound conditioning in puppies with the help of Sound Scary cd. Are they already hearing? I don´t know, there are no obvious signs. But at least I´m starting early enough ;). In the morning the puppies were again getting used to our living room, first by eating and then by sleeping. The walking is progressing day by day.

In the evening the pups continued listening to Sound Scary cd, I did the Bio sensor and clipped the nails. Tomorrow they will turn 2 weeks and it is time for their first deworming.

Ilo and Iisi have their eyes totally open, Ihku and Ihme half open, Into and Ilta have their right eye half open and left eye totally open. Cute eyes <3.

Weighinh in the evening:

Ilo 1091g
Ilta 870g
Ihku 975g
Into 945g
Ihme 1015g
Iisi 1057g

Half of the puppies are already weighing more than 1000, they are growing up so fast!Totuttelua ääniin ja olohuoneeseen. Isoveli valvoo.
Getting used to sounds and the living room. Big brother Hoppu is watching.


4 kommenttia:

 1. Ompa pentuset kasvanut! Ihana Hoppis-veikka <3

  VastaaPoista
 2. Mihin Into on kadonnut punnittujen listalta? *huolestunut tuleva omistaja* Ehkä se on lähtenyt isoveikan matkaan seikkailulle? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos huomautuksesta! Ei Into jäänyt punnaamatta, vain merkitsemättä ;). Hyvä kun pidät pojun puolia!

   Poista
  2. Ja mä kun jo ajattelin, että siitä on tullut liian vikkelä punnittavaks ;)

   Poista