perjantai 23. elokuuta 2013

22.8.2013 4 viikkoa ja 6 päivää

Vietin tänään pitkän päivän töissä, joten pentusilla oli sama kohtalo. Aamuriehujen jälkeen kutsuivat työt.

Ruokatauolla pennut pääsivät Nessan ja minun kanssani ulkoilemaan Tervakosken ostarin nurtsille. Koska pentusilla oli vauhtia tassuissa vähintään riittävästi, teimme klinikan vieressä pienen kävelykierroksen. Pennut keräsivät lauman ihailjoita ympärilleen. Muutama nuorikin intoutui välitunnillaan pentusia silittelemään. Kaikki pennut olivat ihmisistä innoissaan, heiluttivat häntää, kiipesivät syliin ja nuolivat. Yksi pentusista livahti rollaattorilla liikkuvaa vanhustakin moikkaamaan ja oli parkkeerata tämän jalkoihin.

Päivän lopuksi oli ohjelmanumerossa tuttua riehumista klinikalla. Pennut saivat tavata myös uuden koiratuttavuuden, muutamaksi päiväksi kylään piipahtaneen Vitran. Pennut menivät iloisesti Vitraa tervehtimään, mutta Vitraa lähinnä ahdisti. Kohteliaasti Vitra kuitenkin hakeutui pentukatraan luota sivuun, viisas typy.

Töistä suuntasin koko yhdeksän koiran lauman kanssa Herusten metsiin lenkille. Suurimman osan matkasta pennut keikkuivat pentumobiilin kyydissä, mutta saivat pienet vähän itsekin tallustella pitkin metsän varvikkoja ja polkuja. Tällaista meno oli illan metsälenkillä.

Iltalenkillä yhdeksän koiran kanssa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti